NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Kisha Katolike nis hetimet, dy murgesha shtatzënë gjatë misionit të tyre në Afrikë…

Kisha Katolike ka filluar një hetim për dy murgesha misionare, të cilët u zbuluan se ishin shtatzënë ndërsa ishin me mision në Afrikë. Të dy gratë, të cilat thuhet se i përkasin urdhrave fetarë të veçantë në Siçili, tani po përballen me kërkesën për të lënë Kishën pasi zbuluan se prisnin fëmijë.

Një nga murgeshat, një nënë eprore, kuptoi se ishte shtatzënë vetëm kur vizitoi spitalin, duke u ankuar për dhimbje në stomak. Në fillim të këtij viti Papa Françesku pranoi se shumë murgesha ishin abuzuar se.ksualisht, duke e përshkruar atë si një “problem të rëndë”.


Murgeshat tani janë rikthyer në Itali për t’u përgatitur për lindjen e fëmijëve të tyre.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!