Mbyllet java e parë e shkollës në Vau- Dejës, tre mësues rezultojnë pozitiv me Covid-19…

Në vijim të monitorimit të masave anti covid në institucionet arsimore në Qarkun Shkodër, Prefektja Angoni u ndal për një vizitë inspektuese në shkollën e Mesme të Bashkuar “Mons. Luçjan…

FOTO – Rrugëtim të mbarë “Murlanit”, nis jetën një tjetër klub futbolli që premton shumë…

Shkodra prej dekadash tashmë, është një nga fidanishtet më efektive në prodhimin e talenteve të sportit. Kur themi Shkodra, kemi parasysh jo vetëm qytetin me këtë emër, por një areal…

PD Vau- Dejës “ndez motorët”, nis procesi i përzgjedhjes së kandidaturave nga vetë antarësia…

Pas daljes së vendimit e më pas udhëzimit të Partisë Demokratike për përzgjedhjen e kandidatëve për deputetë dhe kryetar bashkish nga vetë antarësia e saj, degët lokale kanë nisur takimet…