VIDEO/ “Një hap i vogël për një njeri por një hap gjigant për njerëzimin”, 50 vjetori i zbritjes së njeriut të parë në Hënë…

Në 50-vjetorin e uljes së parë të njerëzimit në Hënë, zëvendëspresidenti amerikan, Mike Pence, vlerësoi për realizimin e tyre të shkëlqyer tre astronautët amerikanë, të...

FOTO/ Mandrica në Bullgari, fshati i themeluar në 1636 nga tre vëllezër shqiptarë dhe që ruan gjuhën e traditat…

Mandrica, fshati shqiptar në Bullgari, që shquhej për arkitekturën unike dhe gjuhën e vecantë. Gjurmët shqiptare vazhdojnë të shfaqen akoma në shtete të ndryshme të...

FOTO TË RRALLA/ Pamje nga “parajsa e Shqipërisë komuniste” në fundin e viteve ’80-të, ja si pasqyrohej varfëria e tejskajshme…

Pamje nga një dasmë në një mensë punëtorësh apo magazinë tregtie me arka e kuti boshe e improvizuar si lokal, ku duket nusja me fustan...

“Të dashuruar apo vetëm miq…?!”, e vërteta e lidhjes së Qemal Stafës me Nexhmije Hoxhën, mjeku personal i Enverit flet për marrëdhënien misterioze

Pjesa në vijim e rrëfimit të Isuf Kalos, mjekut personal të Enver Hoxhës, marrë nga libri “Blloku”, botim i UET PRESS, ka në fokus profilin...

“Misteret e sëmundjes së Enver Hoxhës…”, rrëfimi i Isuf Kalos për misteret e paditura të “Bllokut”…

Në librin e tij “Blloku” Isuf Kalo, mjeku personal i Enver Hoxhës ka rrëfyer sekretet nga jeta në “Bllok”. Kalo ka sjell kujtimet e tij...

“Djali i udhëheqësit të lartë histori rozë me gruan e artistit të njohur…”, mjeku personal i ish- diktatorit rrëfen “Bllokun” që nuk njohim…

Isuf Kalo, mjeku personal i Enver Hoxhës, në librin “Blloku”, botim i “UET PRESS”, hedh dritë në mjaft nga misteret e familjeve të liderëve komunistë....