Kontakte

Përshëndetje!

     Kemi një propozim për ju, nëse jeni në kërkim të një hapësire miqësore për ju dhe bisnesin/aktivitetin tuaj! Besojmë se jemi një alternativë mjaft e mirë për të reklamuar produktin/shërbimin tuaj, nëse kërkoni një audiencë të konsoliduar!

    Prania jonë në tregun e informacionit prej mëse 3 vitesh, ka krijuar në profil të qartë të webmedias sonë dhe bashkë me të, edhe një siguri në produktin që ofrojmë. Komunikimi ynë me audiencën është i vazhdueshëm, i shpejtë dhe mbi të gjitha i saktë e profesional.

     Përveç se mundësi informimi, jemi një platformë ku secili mund të përcjellë mendime, opinione, analiza dhe çdo gjë tjetër që mendon se mund të bashkëndajë me audiencën tonë. Prania jonë është tashmë e konsoliduar në rrjetet sociale apo mediat sociale, me mbi 400.000 mijë pageviews në muaj. Përveç reklamave të zakonshme me foto, video, audio, keni mundësi edhe për “artikuj të sponsorizuar”.

     Bashkëpunimi me ne e ka bazën tek suksesi i garantuar dhe ju mbetet vetëm ta provoni! Mos harroni: Nëse nuk ngeleni të kënaqur, nuk duhet të paguani ASGJË!

ShkodraWeb | Portali i Informimit dhe Argëtimit

Contact:                 info@shkodraweb.com (Informacion i përgjithshëm)

                                  reklama@shkodraweb.com (Për informacion për reklama dhe tarifa)

                                  editor@shkodraweb.com (Për dërgimin e materialeve të ndryshme për publikim)

                                  letra@shkodraweb.com (Për denoncime, probleme e tema që ju interesojnë)

                                 +355673002070 (Whatsapp, Viber, SMS)

                                  Just text, not calls

                                 Botues: Blerti DELIJA

                                 Kameraman zyrtar: Mark GJEKA

                                 Fotograf zyrtar: Ardit BAJRAMI

                                 Koordinator: Matteo DELIJA

                                 Editor-in-chief: Esmeralda DELIJA

     Nëse dëshironi të na mbështesnin në rrugëtimin e misionit tonë dhe nëse ju mendoni se e meritojmë besimin tuaj, mund të dhuroni diçka për ShkodraWeb Media duke klikuar butonin më poshtë. Paraprakisht FALEMINDERIT për mbështetjen që na keni dhënë e na jepni, duke shpresuar se e kemi merituar!

Mbështet ShkodraWeb Media

     Na gjeni në rrjetet sociale, me një klik!

https://www.facebook.com/wwwshkodrawebcom

https://www.youtube.com/c/ShkodraWebTV

https://www.linkedin.com/in/shkodraweb/

https://www.instagram.com/shkodraweb/

https://twitter.com/ShkodraWeb