Lëvizje politike në kuadër të zgjedhjeve vendore 2023, dorëhiqet administratori i Hajmelit në Vau- Dejës…

Fushata e zgjedhjeve vendore të 2023- it po afron dhe tashmë kanë nisur edhe lëvizjet politike në pushtetin vendor. Është bërë i ditur një ndryshim në nivel administratorësh në Bashkinë Vau- Dejës, e drejtuar nga Mark Babani i PS- së nga viti 2019.

Administratori i NJA Hajmel është dorëhequr nga detyra dhe lajmin e ka dhënë vetë ai. Zef Pashuku, në një publikim në Facebook tregon edhe arsyen se përse largohet, duke treguar edhe pozicionin e ti.


“Miqte e mi, kryesisht te Njesise Administrative Hajmel!

Ju njoftoj se, per arsye te riorganizimit te puneve politike ne Bashkine Vau-Dejes, largohem nga detyra e Administratorit te Njesise Hajmel dhe kaloj ne detyren e drejtuesit te Zyres se Bujqesise ne Bashkine Vau-Dejes.

Falenderoj stafin e njesise per bashkepunimin dhe gjithe banoret qe na mirekuptuan ne punen tone. I kerkoj ndjese kujtdo qe nuk i jemi pergjigjur si ka dashur, nga pamundesia e zgjidhjes.

Fermere te nderuar, mos hezitoni te kerkoni ndihmen time dhe te stafit tim per çdo nevoje tuajen.”, shkruan Pashuku në publikimin e stij.