Iphone 8, pamje marramendese por edhe cmimi i tille…

Kompania më e vlefshme e teknologjisë në botë, Apple sjell versionin më të fundit të iPhone. Në foto është dizajni i modelit më të ri celular të Apple, iPhone 8. Madhësia e ekranit të iPhone 8 është 5.8 inç dhe ka edhe një fotokamera të dyfishtë.
Do të ketë një kornizë shumë të hollë dhe një portë Lightning me suportin e karikimit të shpejtë. Apple do të vendosë sistemin iOS 11 në të. Mësohet se baterinë e iPhone 8, do ta prodhojë kompania e celularëve “LG”, bateri kjo që do të ketë formën L, që do t’i mundësojë Apple të revolucionarizojë dizajnin e telefonit.
Çmimi i iPhone 8 do të jetë më shumë se 1000 euro dhe mund të shkojë edhe 1300 euro.