NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

E RRALLË/ Aktori i njohur do të dhurojë 600 milion euro pasuri: S’më duhen pasi të mos jem më…

Ai është bërë i famshëm në Perëndim për filmin “Ana dhe mbreti”, ku luan përkrah aktores Jodie Foster. Por në jetën e vërtetë ai nuk është aspak mbret, edhe pse pasurinë e ka të tillë.

Aktori Chow Yun-fat, 63 vjeç, ka vendosur të dhurojë të gjithë pasurinë e tij. Në total mendohet se ai ka një pasuri prej 600 milionë eurosh, por do e dhurojë të gjithën.


I njohur për filmat aksion, ai bën një jetë shumë të thjeshtë në vendin e tij, në Hong Kong. Thuhet se përdor vazhdimisht metronë për të lëvizur dhe mban një celular Nokia prej 17 vitesh. “Nuk mund të dërgosh paratë në bankë, nëse ke vdekur,” thotë ai.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media