VIDEO/ Mund te qeshni nga pergjigjet, por keta njerez kane ne dore vettingun…

Pedagogët e Jurisprudencës, kandidatë për trupën e këshillave për vettingun nxoren në pah mangësitë e tyre dhe mosnjohjen e prokurorëve e gjyqtarëve, aq sa një filozof në juri mbeti i “tronditur” nga përgjigjet e tyre.

Pyetje: E keni dëgjuar ndonjëherë emrin Alush Dragoshi?

Përgjigje:
 Për momentin nuk më kujtohet
Përgjigje: Po e kam dëgjuar
Pyetje: Çfarë ishte ky, artist kompozitor, piktor?
Përgjigje: Nuk e mbaj mend

Pyetje:
 Çfarë ju kujton emri Di Pietro?
Përgjigje: Për momentin nuk më kujtohet
Pyetje: Ka ndonjë rast në Republikën e Shqipërisë në këto 27 vite tranzicion që Prokurori i Përgjithshëm të jetë shkarkuar nga Parlamenti dhe të jetë kthyer me vendim te Gjykatës Kushtetuese në detyre?

Përgjigje:
 Në dijeninë time ka raste
Pyetje: Cili?
Përgjigje: Ka qënë…
Pyetje: Mos ka qënë Arben Rakipi
Përgjigje: Maks Haxhia më duket
Pyetje: Si quhet prokurori që arrestoi Guvernatorin e Shqipërisë?
Përgjigje: Nuk më kujtohet
Pyetje: Objekti më i shtrenjtë që keni blerë në jetën tuaj?
Përgjigje: Një pendë, që kushtonte 70 dollare
Pyetje: Po vetura juaj sa kushton?
Përgjigje: Kuk kam një të tillë
Pyetje: Ecni në këmbë?
Përgjigje: Më pëlqen shumë transporti publik
Dy nga 5 kandidatët që dëgjuat do të jenë anëtarë të trupës që do të hetojë prokurorët dhe gjykatësit në Shqipëri. /balkanweb/