NASA shuan zerat e perhapur per “fundin e botes”: Nibiru nuk ekziston…

Lajmet për fundin e botës më 23 shtator, ka bërë që NASA të dalë në një deklaratë, duke sqaruar se çfarë do të ndodhë me të vërtetë. Mediat e huaja raportojnë se pas gjithçkaje që eshtë thënë ka reaguar më në fund NASA duke dhënë sqarimet e saj bazuar në fakte shkencore dhe duke shuar gjithë thashethemet.
Agjencia e hapësirës tha:
“Njerëz të ndryshëm po” parashikojnë “se bota do të përfundojë më 23 shtator kur një planet tjetër do të përplaset me Tokën. Planeti në fjalë, Niburu nuk ekziston, kështu që nuk do të ketë përplasje”.
Sipas NASA-s parashikuesit kishin më herët një tjetër datë, kur thanë se katastrofa do ndodhte në 2003, apo 2012 dhe asgjë nuk ndodhi.