VIDEO – Gjenarin Kapcari është kryetari i ri i Partisë Demokratike, dega Shkodër, përfundon numërimi i votave

Gjenarin Kapcari është shpallur fitues i zgjedhjeve për degën e Partisë Demokratike në Shkodër, duke u zyrtarizuar si kryetar.

Me një diferencë prej 163 vota, Kapcari shpallet fitues i ketyre zgjedhjeve, duke lënë pas të dytin Arben Lushaj.


Në procesin e votimit kane marrë pjesë 1669 votues, një numër mjaft i lartë për situatën në të cilën u zhvilluan zgjedhjet në PD.

Në garë per krëun e PD përveç Kapcarit ishin edhe Arben Lushaj, Vildana Gushta dhe Elvis Deda.