Shpallet fituesi i zgjedhjeve për kryetar të PD Vau Dejës, votuan 760 demokratë nga 1632 me të drejtë vote

Në Vau Dejës fitues si Kryetar i Degës së PD të Grupit të Rithemelimit shpallet Bernard Ndreca i cili mori 531 vota kundrejt 221 votave që mori kandidati tjetër Mersin Zagani.

Në këto zgjedhje në Vau Dejës morën pjese 760 anëtarë nga 1632 që ishin në listë ndërsa tetë vota u shpallen të pavlefshme.


Procesi i votimit dhe i numërimit ka vijuar normalisht, pa probleme dhe pa kontestime.