NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

“Koronavirusi është i shërueshëm…”, lajmi optimist që dha ministri i jashtëm kinez në takimin për sigurinë në Munih

Përqindja e vd.e.kshmërisë në Kinë nga koronavirusi është 2,29%. Ndërkohë, ajo jashtë Kinës është 0,55%, deklaroi ministri i Jashtëm kinez, Wang Yi në Konferencën e Sigurisë që po zhvillohet në Munih.

”Kjo tregon se sëmundja është e shërueshme”, theksoi ai.


”Mundësia e rritjes ekonomike nuk është e kompromentuar dhe Kina do të dalë nga kjo situatë më e fortë dhe do të shndërrohet në një ekonomi më të fortë”, deklaroi Wang.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media