Kazani i moralit mediatik na ofroi një lajm prodhim vendi

Jo rradhe na ka qelluar te shohim sesi ne vendet arabe, Indi apo edhe ne Kinen e larget masakrohet mediatikisht e fizikisht femra qe kapen “mat” ne nje lidhje jashtemartesore.
Jemi llahtarisur nga video te cilat nga pulla e kuqe, kalojne ne horror, nga dajaku e deri te linçimi i nje gruaje e cila eshte “fajtore” se ka kryer tradheti bashkeshortore.
E tmerrshmja e ketyre historive eshte se thuajse ne te gjitha rastet, aktorët nuk jane bashkeshortët e tradhetuar por fisi e komshinjte te cilet me entuziazem deri ne eksitim godasin pa meshire “gruan e përdalë”.
Sot kazani i moralit mediatik na ofroi një lajm te tille prodhim vendi, duke na lajmeruar njekohesisht se ky lloj horrori ku privatesia e individit vlen klikime, ka hyre me dy kembe edhe ne shoqerine shqiptare. Dhe per kete nuk kontribuan aspak hamshoret e etur per dhune me celulare e kamera ne duar por nje media historike e ketij vendi.
Pas gabimit te pafalshem qe ajo grua kreu ne sy te femijeve e per te cilin pagoi me ndarjen nga bashkeshorti, u desh “Zemra e hapur” e News24 qe “nderi” i atij burri te vihej ne vend, ndersa nena e dy femijeve te bente ne me pak se nje ore xhiron e portaleve shushunja qe entuziazmohen per nje lajm te tille qe thyen klikimet.
Nga sot ajo grua, nuk do tregohet me gisht, atje, ne provincen e saj, si gruaja qe shkeli kuroren, por si ajo “k*rva” qe doli ne televizor teksa “q*hej”.
Ndersa “Zemra e Hapur”, sot, beri te reflektojne pozitivisht me mijera gra shqiptare qe tundohen te tradhetojne burrat.
Nese do e vendosin ta bejne, me pare ti japin ekskluzivitetin News24. Kamerat e kesaj medie do jene te perpikta poshte çarçafeve te secilit nga ne.
Ky po, eshte nje sukses mediatik per tu lakmuar.
P. S. Refuzoj ta ilustroj me ndonje foto te asaj shpifurine.