Ish-missi shqiptar “plas bomben”: Per te konkurruar ne “Miss Universe” Berisha me kerkoi…

Industria e modelingut është nga më të përfolurat dhe më të paragjykuarat dhe jo vetëm në Shqipëri, pasi herë pas here modele të ndryshme kanë rrëfyer “rrugën” që duhet të kalosh për të pasur sukses në.
Ish-missi shqiptar, Suada Sherifi, në një intervistë për “Abc News” është shprehur për një moment të sikletshëm që i ka ndodhur para 12 vjetësh me fotografin e famshëm Fadil Berisha.
Ajo theksoi se nuk përfaqësoi Shqipërinë në Miss Universe në vitin 2005 pasi fotografi Fadil Berisha i kishte kërkuar të bënte hundën operacion për ta zvogëluar, mirëpo Sherifi nuk kishte pranuar pasi një kërkesë e tillë nuk i ishte dukur e drejtë, në vend të saj konkurroi Eralda Hitaj./joq/