Irani i kërkon Interpolit bashkëpunim për árrèstimin e Presidentit Trump, ja cila është arsyeja…

Irani ka lëshuar një urdhër- árrèsti per presidentin e SHBA-së Donald Trump dhe i ka kërkuar Interpolit ndihmë në árrèstimin e tij, se bashku me më shumë se 30 persona te tjere qe i ákùzon si pjesemarresit ne sùlmin me dron që vràu gjeneralin e larte iranian ne Bagdad, Qassem Soleimani, raportojne mediat e huaja.

Prokurori i Teheranit Ali Alqasimehr nuk e identifikoi askënd tjetër që kërkohej përveç Trump, por theksoi se Irani do të vazhdojë ndjékjèn e tij edhe pasi të mbarojë presidenca e tij. Interpol, me qendër në Lyon, Francë, nuk ka reaguar pas kerkeses per informacion lidhur me kete zhvillim.


 ABCOM ║ VODAFONE