EXCLUSIVE/ ShkodraWeb siguron dokumentin, ja kur e dha dorëheqjen Valdrin Pjetri…

ShkodraWeb ka mundur të sigurojë shkresën me të cilën Valdrin Pjetri, i votuar si kryetar i Bashkisë së Shkodrës me 30 qershor, dha dorëheqjen. Sipas dokumentit të siguruar nga ShkodraWeb, Pjetri ka dhënë dorëheqjen dy ditë pas publikimit të dokumentave nga PD për dënimin e tij në Itali. Në të njëjtën ditë që ka shpallur në Facebook dorëheqjen, Pjetri ka firmosur edhe shkresën përkatëse për institucionet. Teksti i dorëheqjes ka vetëm pak rreshta dhe i drejtohet KQZ-së, Këshillit të Ministrave dhe për dijeni Prefektit të Qarkut Shkodër Çesk Millja. Në shkresë thuhet: “Unë Valdrin Luigj Pjetri, dorëhiqem nga marrja e detyrës së Kryetarit të Bashkisë Shkodër si dhe nga shpallja e vlefshmërisë së mandatit të kryetarit të bashkisë në mbledhjen më të parë të këshillit bashkiak Shkodër. Data:15.08.2019, Me respekt Valdrin PJETRI”.


Pasi ka marrë këtë shkresë, Prefekti i Qarkut Shkodër Çesk Millja, të nesërmen, me 16 gusht ka thirrur mbledhjen e konstituimit të Këshillit Bashkiak të dalë nga 30 qershori. Mbledhja u zhvillua me 19 gusht dhe vazhdimi i historisë është aktualitet.

Për të afishuar reklamën apo njoftimin tuaj në ShkodraWeb Media mund të kontaktoni duke klikuar ShkodraWeb Media dhe menjëherë do të kontaktoheni nga stafi. ShkodraWeb Media ju mirëpret!