ALARMI/ Spitali i Shkodres ka 100 specialiste, jane pak per territorin qe mbulon

Spitali Rajonal i Shkodres ka 100 mjeke specialiste qe mbulojne reparte te ndryshme. Por drejtori  Perparim Çela ben me dije se ky numer nuk mjafton duke patur parasysh territorin qe spitali mbulon, ne kete menyre specialistet  kane mbingarkese.
Ne rang vendi kete vit mbarojne 400 specialsite te ri studimet. Por Çela thote se Shkodra penalizohet nga rregullat qe jane ne fuqi, dhe per kete sugjeron qe te kete ndryshime
Mungesat me te medha te specialisteve jane ne repartin e reanimacionit. Por pavarsisht mungesave ne numer, asnje repart nuk eshte pa specialistet perkates. /rozafa.tv/