Digjet transformatori, mbetet ne erresire nje pjese e qytetit turistik

Lagja e portit dhe zona turistike janë pa energji elektrike prej mëngjesit të ditës së sotme. Shkak është bërë djegia e transformatorit që furnizon 1 mijë abonentë në këtë zonë mes tyre dhe shumë biznese. Ende nuk është marrë asnjë masë për zëvendësimin e transformatorit të djegur. /shqiptarj.com/