Zyrtare, edhe ne Velipoje do te ndalohen mjetet lundruese

Ka mberritur tashme edhe ne Komisariatin e Velipojes urdhri per ndalimin e mjeteve lundruese ne det. Nje burim i ka thene ShkodraWeb se pas bllokimit te ketyre mjeteve ne Ksamil, ne forme zinxhiri nisma do te shtrihet ne te gjitha plazhet e vendit. Sipas gazetarit Gjon Gjeka ka mberritur tashme edhe shkresa zyrtane ne Komisariatin e Velipojes dhe pritet te hartohet plani i veprimit te uniformave blu. Sipas ketij urdhri, do te behen te gjitha verifikimet e nevojshme te dokumentacionit por edhe te vete mjeteve ujore. Masa drastike u ndermorr pasi ne Ksamil nje turiste 15- vjecare gjeti vdekjen pasi u godit nga helika e nje mjeti lundrues. Drejtuesi tashme i arrestuar nuk e pranon kete fakt, por do te jete drejtesia ajo qe do te sqaroje perfundimsiht kete ngjarje te rende.