ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

“Opozita e re” bashkon votat me mazhorancën, pas dy viteve pritje miratohen dy ligje të reformës në drejtësi…

Pas dy vitesh pritje janë miratuar dy ligjet e reformës në drejtësi, pasi opozita e re bashkoi votat me PS-në për të bërë kuorumin e nevojshëm. Miratohet me 106 pro, 1 kundër, 1 abstenim projektligji për organet e qeverisjes në sistemin e drejtësisë. Miratohet me 106 pro, 1 kundër, 1 abstenim projektligji për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve.

Loading...

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.