OPINION – Prap kërkojnë mënyra si t’i mashtojnë shkodranët…!!!

Së fundmi, i besuari i Edi Ramës në Shkodër, Ilir Beqja po mundohet tua kalojë të gjithë fajin e keqmenaxhimit nga ana e Qeverisë, drejtorëve të Qarkut. Pasi ka mbledhur me urdhër të gjitha fletë-kërkesat e secilit, për dorëheqje nga detyra, ai pretendon që shkodranët ta hanë sapunin për djathë. Qytetarët e Qarkut Shkodër e dijnë mirë, që drejtorët janë komanduar dhe urdhëruar për çdo veprim nga Edi Rama dhe Ministrat e linjës. Ato kanë qenë thjesht marioneta të katapultuara!


Tashmë, çfarëdo veprimi që mund të ndërmarrë Beqja, nuk i hedh dot hi syve qytetarëve!

Qarku Shkodër është diskriminuar që nga 2013, dhe kjo ndjehet kudo, në investime, në biznese, në punësime, madje vërehet edhe nga gjuha e urrejtjes që përdor Edi Rama për veriorët, kur na etiketon.

Shkodranët nuk e votojnë Edi Ramën, sepse janë të bindur, që e keqja vjen nga ai dhe jo nga drejtorët e pashkolluar.

Shkodranët nuk e votojnë Edi Ramën sepse i varfëroi e i shpërfilli.

Mbështet ShkodraWeb Media

Shkodranët nuk e votojnë Edi Ramën, sepse nuk kanë votuar kurrë diktatorët. /Nga Izmira ULQINAKU, ish- deputete e Shkodrës/

ShkodraWeb Channel