Kryetari i “30 qershorit” hap derën e bashkisë me trapon dhe shkelma, e denoncon kryetarja në detyrë…

Vetëm një ditë pas konstituimit të këshillit bashkiak të Përrenjasit dhe betimit të kryebashkiakut të ri të dalë nga votimet e 30 qershorit Nuri Belba i PS, kryebashkiakja në detyrë…