Kaos ne qarkullimin rrugor ne qytetin e Koplikut

Qyteti i Koplikut ne bashkine Malesi e Madhe eshte perfshire ne nje kaos te vertete ne qarkullimin e automjeteve, kjo si pasoje e punimeve per rehabilitimin urban te qendres qe kane paralizuar levizjen e drejtuesve te automjeteve. Jane keta te fundit qe e shprehin nje shqetesim te tille, ata thone se detyrohen te presin me ore te tera ne radhe! Ndersa edhe puna per normalizimin e situates nga policia bashkiake le shume per te deshiruar. Ky problem eshte prezent thuajse prej 1 viti qe qe nga nisja e punimeve ne qendren e ketij qyteti dhe vijojne akoma! Ndersa ne pikun e temperaturave dhe te sezonit veror levzijet jane me te medha si rrjedhoje e kthimit te emigranteve ne vendin e tyre. /ROZAFA.TV/