Denohet me 1 vit e gjashte muaj burg aktori i njohur

Raoul Bova është dënuar me një vit e gjashtë muaj burg. Prokuroria e Romës kishte kërkuar një vit burg për aktorin roman Raoul Bova, i akuzuar për deklarim të rremë të pasurisë dhe evazion fiskal shkruan Tg.com. Sipas hetuesve, aktori nga viti 2005 deri në 2011 kishte paguar një norme të ulët të TVSH-së për pasojë evazioni kishte shkruar në 700 mijë euro. Procesi duket se përfshin motrën dhe ish gruan e aktorit Chiara Giordano. Sipas pretendimeve Bova ka transferuar disa aksione të shoqërisë që menaxhon imazhin e tij, Sammarco Srl.

Për tu bërë pjesë e grupit "ShkodraWeb Media" mjafton të klikoni JOIN GROUP dhe kerkesa juaj do të shqyrtohet menjëherë. KOMUNITETI SHKODRAWEB MEDIA ONLINE: https://www.facebook.com/groups/shkodrawebportal/

Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.