Defekti, ne erresire unaza lindore e Shkodres dhe rruga e urgjences

Qytetare te Shkodres vazhdojne te sinjalizojne mungesen e energjise lektrike ne zona te ndryshme te qytetit. Para pak minutave kane mberritur ne ShkodraWeb dy video te realizuara nga qytetaret ku shihet mungesa totale e energjise ne rrugen e Urgjences se Spitalit Rajonal te Shkodres dhe ne unazen lindore te qytetit. Erresira vijon ne disa zona si pasoje e nje defekti ne fidrat qe shperndajne energjine elektrike ne qytet.