Zgjedhja e kryetarit të ri të PD- së, 24 mijë vetë votuan deri në orën 13.00, ja sa votuan në Shkodër…

Partia Demokratike po voton sot për të zgjedhur kryetarin e saj. Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale pranë Partisë Demokratike njofton se deri në orën 13:00 kanë votuar 24,165 demokratë.

Sipas PD, procesi po vijon i qetë në të gjitha Qendrat e Votimit.


Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale fton të gjithë anëtarët e PD të bëhen pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të PDSH me parimin “një anëtar një votë”.

Në garën për kreun e Partisë Demokratike kandidojnë Sali Berisha dhe Ibsen Elezi.

Ora 13.00
1 SHKODER 2,053
2 LEZHE 1,260
3 KUKES 1,670
4 DIBER 1,300

5 DURRES 1,728
6 TIRANE 6,752
7 ELBASAN 1,841
8 BERAT 839

9 KORCE 2,012
10 FIER 2,772
11 GJIROKASTER 975
12 VLORE 963
TOTAL 24,165