Zbuloni një resort të kategorisë “Premium” në skajin më jugor turistik të bregdetit shqiptar…

Pullman – për herë të parë në bregdetin shqiptar!

Accor, grupi lider botëror në fushën e hospitalitetit, po e zgjeron portofolin e tij në Jug-Lindje të Evropës me njërisi që këtë herë vjen në Shqipëri. Grupi ka arritur njëmarrëveshje për një hotel të ri, që ndodhet në Drimadhes, një nga destinacionet më prestigjoze të bregdetit Jon nëShqipëri. Hotel i ri premium “Pullman” do të çelë dyert për miqtë e parë në vjeshtën e vitit 2024.


Kjo risi vjen, pas çeljes nga Accor, në verën e vitit qëshkoi, të hotelit “Movenpick” në Gjirin e Lalëzit, Durrës. Falë partneritetit me BlueBay.shpk company, hoteli i parëi kategorisë premium “Pullman” do të vijë edhe nëbregdetin e Drimadhës.

I vendosur një godinë të re, hoteli do të rmbajë 132 dhoma moderne , me një stil jashtëzakonshëm. Ai do të shndërrohet në një nga destinacionet turistike më tërëndësishme të vendit. Restoranti i hotelit dhe tarraca jashtë tij, së bashku me Longue bar si dhe zona e ngrënies në roof-top, do të ofrojnë një relaksim të madh dhe njëatmosferë ideale për tu socializuar.

Miqtë mund të përfitojnë, gjithashtu, edhe nga zona SPA me 4 dhoma trajtimi, përfshi dhomën e kripës, saunën finlandeze dhe dushet me krometerapi. Për një përvojëme të vërtetë premium, hotel i ri do të ofrojë pishinë tëbrendëshme dhe të jashtme, solar dhe një plazh privat. Dy salla konferencash do të jenë në dispozicion për të gjitha veprimtaritë e biznesit.

Shqipëria po shndërrohet në një nga destinacionet më tëdëshiruara për tu vizituar, si dhe një nga pikat turistike më prestigjoze  për të pushuar në këtë zonë të Evropës. Çdo vit turistët janë gjithnjë e më tepër të interesuar tëeksplorojnë thesaret e këtij guri të çmuar që qëndron ende i fshehur.  Ne jemi entuziastë që do të jemi guida e tyre, përmes këtij hoteli  “premium”  si dhe hoteleve dhe resorteve të tjera. Pas lançimit të suksesshëm, një vit mëparë të “Movenpick” në Lalës të Durrësit, jam i sugurtëqë “Pullman”.

Drymadesbeach do të fitojë zemrat e çdo turisti. Hotel i ri dhe e gjithë zona që e rrethon do tëkrijojnë një oaz mbresëlënës, pranë bregdetit  shqiptar – premton Dilek Sezer, Drejtoreshë e Zhvillimit për Evropën Juglindore në Accor.

Plazh i Drimadhës ndodhet në afërsi të fshëtit Dhërmi. Gjiri i vogël të mrekulon me qetësinë e jashtëzakonshme që të ofron si dhe ujin e qetë e të pastër. Mjedisi që ngjan me një parajsë të vërtetë me një klimë të butë mesdhetare, krijon një vend perfekt  për të kaluar pushimet duke shijuar natyrën. Në afërsi të Drimadhës ndodhet edhe parku i Llogarasë, që është një destinacion në mesin e natyrës i njohur nga turistët për bukurinë e veçantë.

Jemi shumë entuziastë për bashkëpunimin tonë me njërin prej liderve botërorë të industrisë së turizmit, për njëhotel të jashtëzkonshëm që do të operojë me cilësitë më tëmira të kësaj marke prestigjoze. Dhërmiu është një vend atraktiv që çdo vit e më shumë po tërheq vëmendjen e turistëve. Ne besojmë se “Pullman Drymadhes” me plazhin e tij, në një nga vendet më të preferuara tëbregdetit shqiptar, me cilësinë premium, është gjithçka qëi duhet një turisti për të pushuar.  – thotë Olgert Gjermeni, Koordinator Projekti.

ABOUT ACCOR

Accor is a ëorld leading hospitality group consisting of more than 5,300 properties and 10,000 food and beverage venues throughout 110 countries. The group has one of the industry’s most diverse and fully-integrated hospitality ecosystems encompassing more than 40 luxury, premium, midscale and economy hotel brands, entertainment and nightlife venues, restaurants and bars, branded private residences, shared açommodation properties, concierge services, co-ëorking spaces and more. Açor’s unmatched position in lifestyle hospitality – one of the fastest groëing categories in the industry – is led by Ennismore, a joint venture, ëhich Açor holds a majority shareholding.

Ennismore is a creative hospitality company ëith a global collective of entrepreneurial and founder-built brands ëith purpose at their heart. Açor boasts an unrivalled portfolio of distinctive brands and approximately 260,000 team members ëorldëide. Members benefit from the company’s comprehensive loyalty program – ALL – Accor Live Limitless – a daily lifestyle companion that provides açess to a ëide variety of reëards, services and experiences. Through its Planet 21 – Acting Here, Açor Solidarity, RiiSE and ALL Heartist Fund initiatives, the Group is focused on driving positive action through business ethics, responsible tourism, environmental sustainability, community engagement, diversity and inclusivity. Founded in 1967, Açor SA is headquartered in France and publicly listed on the Euronext Paris Stock Exchange (ISIN code: FR0000120404) and on the OTC Market (Ticker: AÇYY) in the United States. For more information visit group.accor.com, or folloë Açor on Twitter, Facebook, LinkedIn, and Instagram.

ABOUT BlueBay shpk

Bluebay is a company, created specifically for the Drymades Beach Resort project ëhere the object of its activity ëill be the development, investment and management of the entire structure from the first stages of ideation until the completion of the facility and the provision of service in the market, meanëhile the shareholder has different other activities and oën several other investments in Albania.

Bluebay qualified staff and partners strongly believe that having Açor management along ëith the right sales, marketing and PR strategy, based on the quality of construction, its special features and prime location, Drymades Beach Resort has the potential to thrive in an optimist scenario, ëhere Albania is significantly groëing in popularity as an attractive travel, leisure and enjoyment destination.

The goal for Drymades Beach Resort is to position itself as one of the most luxurious hotels on the entire eastern Adriatic coastline as a unique concept of hospitality.

Contact media relations:

Agnieszka Kalinoëska

Manager Media Relations & PR Poland & Eastern Europe

Agnieszka.KALINOËSKA@açor.com