“30 vite që nuk investohet”, Shëngjini edhe pa rrugë, banorët ankohen: Ai pak ujë që vjen është i ndotur…

Jetojnë pranë bregdetit, por mungesa e investimeve i ka lënë pas në kohë. Lagjja sipër portit në Shëngjin nuk ka asnjë ndryshim me fshatrat e thellë malore. Mbi 220 familje…

REPORTAZH – Shengjini këtë verë “sfidon” edhe pandeminë, drita shprese dhe nota muzikore optimizmi…

Mbrëmjet në Shëngjin me drita shprese dhe nota muzikore optimizmi, me bekimin e vepres së Atë Zef Pllumit “Rrno për me tregue”. Turizmi bregdetar natyrisht në këtë kohë pandemie nuk…

FOTO – Talja e Lezhës është një destinacion krejtësisht për t’u zbuluar këtë sezon veror…

Tale është një emër i ri në turizmin e bregdetit, por thjesht ne emër pasi plazhet e tij të ofrojnë vertetë diçka ndryshe dhe të veçantë. Nga një zonë e…

FOTO – Çdo centimetër e pastruar dhe e gatshme për pushuesit në Shengjin…

Çdo centimetër e pastruar dhe e gatshme për pushuesit në Shengjin. Bashkia e Lezhës po i kushton vëmendje të gjithë plazheve të saj për largimin e mbeturinave si dhe heqjen…

NISMA E SHKODRAWEB MEDIA – Promovo bisnesin apo shërbimin që ofron për turizmin, GRATIS…

Të nderuar bisnesmene, Të nderuar qytetarë që ofroni shërbime në fushën e turizmit! vetëdijshëm për situatën jo të lehtë që po kalon ky sektor sivjet për shkak të pandemisë, ShkodraWeb…

FOTOLAJM – Pandemia “lë pasoja” në turizmin në Jug të vendit, ja sa kushton një pilaf e një kos…

Pandemia e Covid-19 duket se i ka dhënë efektet e para! Nëse në sezonin turistik të vjetshëm, çmimet në jug të vendit kanë qenë të larta, këtë verë përgatituni për…

FOTO – “Cilësia e ujit në Velipojë e shkëlqyer”, Agjensia Europiane e Mjedisit jep vlerësimin për detin shqiptar…

Disa ditë më parë, të gjithë ishim dëshmitarë të skenave aspak të zakonta në plazhin e Velipojës, një nga më të preferuarit jo vetëm për shkodranët e shqiptarët por edhe…

FOTO – Ungrej i Lezhës një ansambël vlerash natyrore, kulturore e historike, destinacion i turizmit malor…

Është një zonë shumë pak e njohur, por mjaft interesante për tu eksploruar. Natyra ka krijuar në Ungrej të Lezhës një ansambël vlerash natyrore, kulturore e historike që po kthehen…