Video/ Zhyt makinen ne det dhe habit pushuesit me veprimin e tij…

Në Pogradec sot turistët e rastësishëm dhe pushuesit janë habitur jo pak kur një qytetar ka futur makinën në liqen dhe ka filluar ta lajë me kovë. Ndoshta në Pogradec ka bërë vaki dhe janë rritur çmimet e lavazheve më shumë se vetë makina, ndryshe nuk ka si të shpjegohet ky gjest që do shikoni në video.
Megjithatë nuk duhet lënë mënjanë as hipotezën se ndoshta edhe në Pogradec është rritur çmimi i ujit ose nuk ka fare nga thatësira dhe qytetarët detyrohen të gjejnë zgjedhje praktike dhe sigurisht liqeni është publik tek e fundi. Por, mos harroni, ai është i të gjithëve dhe për të gjithë prandaj mos e ndotni./joq.al/