Video/ Kjo foshnje ka nje vecori shume interesante…

Ka vetëm 4 javë që ka ardhur në këtë botë, por bebja Renesmee ka flokë si kur të ishte 4 vjeç.

Clair Shanton mamaja e foshnjës tregon se Renesmee ka qenë me flokë që kurë ka lindur, dhe se i shtohen çdo ditë e më shumë.

“Gjatë shtatzënisë kam vuajtur shumë nga djegësira, dhe kjo është një tregues që bebja ka flokë. Fatmirësisht, nuk ka nevojë që t’ia kreh shumë flokët. Pas larjes, vetëm e fshij me peshqir dhe flokët menjëherë “kërcejnë” në të gjitha anët. Kënaqet shumë kur ia fshij flokët”, thotë Clair./shqiptarja/

https://www.youtube.com/watch?v=TTnFo4bTH0A