Sindikata dhe Urdhri i Mjekut ne krah te mjekut Grizha: Shteti te ndeshkoje dhunuesin.

Ndaj dhunes mbi kirurgun Besmir Grizhja ka reaguar edhe Keshillit Rajonal i Urdherit te Mjekut Shkoder dhe Sindikata e Shendetesise Shkoder. Drejtuesja e Keshillit Rajonal te Urdherit te Mjekut Shkoder, Nevila Tabaku, kerkoi nderhyrjen e shtetit per ndeshkimin e dhunuesit te mjekut Grizhja. Ndersa, kryetari i Sindikates se Shendetesise Shkoder, Paolo Kaceri, fajesoi edhe shtetin per kete rast, ndersa theksoi se rastet po denoncohen, por nuk merren masa per mbrojtjen e bluzave te bardha. Kreu i Sindikates se Shendetesise Shkoder beri me dije se do te kete disa shkresa ne drejtim te ministrise se shendetesise ne lidhje me kete ngjarje dhe te tjera per frenimin e ketyre fenomeneve. /ROZAFA.TV/