Shpresa Kopliku, bashkeshortja e dhunuesit te mjekut: Burri im i demtuar ne fytyre!

Pacientia Shpresa Kopliku, bashkeshortia e dhunuesit te mjekut, ka hedhur akuza ndaj kirurgut, i cili sipas pacientes nuk ka trajtuar si duhet dhe nuk ka pranuar qe te firmose rekomandimin per rimbursim te ilaçeve. Kopliku thote se bashkeshorti i saj ka qene i demtuar ne fytyre, ku pretendon se mjeku ka qelluar ndaj tij. Ali Kopliku vijon qe te jete ne kerkim, pasi dhunoi kirurgun Besmir Grizhja mesditen e se shtunes ne spitalin rajonal te Shkodres. /ROZAFA.TV/