SENSIBILIZIM – Jetmiri 34 vjeçar nga Shkodra ka nevojë për ndihmën tonë, prej një muaji po lufton për jetën në Turqi…

Përshëndetje! Unë quhem Indrit Mashi, e kam nisur këtë GoFundMe për shokun tim të fëmijërisë Jetmir Zeqja nga Shkodra, i cili po lufton për jetën. Jetmiri është një djalë 34 vjeçar që u martua vitin e kaluar me gëzimin për të jetuar i martuar i lumtur, një djalë punëtor që kujdeset për familjen e tij, një djalë që është gjithmonë pranë prindërve, një vëlla që kujdeset për vëllezërit e motrat e tij, një mik që do të jepte edhe këmishën e trupit, një djalë që ka një ëndërr si gjithë të tjerët.

Jetmir u diagnostikua me kancer para rreth 1 muaji, i cili u shfaq në tiroiden e tij dhe u përhap me shpejtësi në të gjithë trupin. Familja dhe miqtë jemi të gjithë të tronditur, të shkatërruar dhe e dërguam në spital për trajtim dhe meqenëse mjekët në Shqipëri nuk kishin mjetet e duhura për ta trajtuar, na sugjeruan ta çonim në Turqi, pasi ai mund të kishte një shans për ta mposhtur sëmundjen.


Duke qenë larg shtëpisë dhe në një vend tjetër, kostoja e trajtimit dhe e operacionit është 120,000 dollarë, gjë që është gjithashtu shkatërruese, të gjithë familja dhe miqtë mblidhen së bashku dhe ne po mbulojmë një pjesë të saj me aq sa mundemi.

Jetmiri sapo ndihmoi nënën e tij për ta mposhtur këtë sëmundje disa vite më parë dhe tani ai po bën betejën e tij. Ne të gjithë po ndihmojmë në një mënyrë apo tjetër dhe i lutemi Zotit që ai të fitojë këtë betejë …

Duke iu lutur Zotit që të ketë mëshirë që ai të mund të kthehet në shtëpi te gruaja, prindërit dhe miqtë e tij me buzëqeshjen që ka gjithmonë në fytyrën e tij.

Ju lutemi NDIHMONI me çfarëdo që mundeni, për t’i dhënë Jetmir një shans të dytë !!!

Faleminderit paraprakisht për gjithçka.
Zoti ju bekoftë ju dhe të dashurit tuaj!

Të gjithë ata që kanë mundësi të kontribuojnë financiarisht, mund të klikojnë këtë link: https://www.gofundme.com/f/save-jetmiris-life

Po ashtu, më poshtë mund të shihni disa llogari bankare ku mund të jepni kontributin tuaj sipas mundësisë. Mos harroni, 500 lekë apo 5 euro nuk janë asgjë për ne, por mund të jenë një tullë e rëndësishme në murin e solidaritetit që duhet të krijojmë të gjithë bashkë. Ata që nuk kanë mundësi financiare, janë të lutur të shpërndajënë këtë lajm sa më shumë që munden, me të gjitha mjetet e mundshme. Forca, bashkë ia dalim ta kthejmë Jetmirin shëndoshë e mirë pranë familjes në Shqipëri! Falenderojmë shumë miq që na sinjalizuan, mes tyre edhe Gerti Djepaxhia.