VIDEO – “Biznesi ka nevojë për mbështetje”, Bardh Spahia takime në Rus dhe në Merkato me tregtarët…

Shkruan në Facebook Bardh Spahia, kandidat i “Shtëpia e Lirisë” për Bashkinë Shkodër: Pandemia i’u mbivendos problemeve që ka krijuar keqqeverisja Rama këto 8 vite. Biznesi nuk u mbështet aspak, ndërsa qindra prej tyre u detyruan të mbyllin aktivitetin.

Biznesi ka nevojë për mbështetje, për lehtësi të vazhdueshme fiskale. Lagjja Rus dhe markata e saj, kanë një shtrirje të gjërë të aktiviteteve të shumëllojshme tregtare. Pavarësisht vështirësive, tradita qindra vjeçare e Shkodrës vazhdon por edhe përtërihet.


Vëmendja jonë e shtuar, stimulimi i çeljes së bisneseve të reja sidomos familjare, krijimi i një klime të ngrohtë e bashkëpunuese, është prioriteti ynë për sot dhe neser.

Mbeshtetja e gjërë që mora sot nga tregtarët dhe banorët, është një shtysë më shumë për mua në administrimin bashkarisht të Bashkisë Shkodër.

#BardhSpahia
#voto2

Për Shkodrën, të gjithë bashkë!
#Shpresë #Ndryshim #Fitore