Foto/ Sali Berisha ne zi, humb “mbretereshen” e tij

Motra e vetme e ish-kryeministrit Sali Berisha ka ndërrua jetë ditën e sotme. Hajrie Ram Osmani ishte 6 vite më e madh e se ish-kryeministri, ndërsa lajmin për vdekjen e sajë e bënë të ditur në rrjetet sociale miq të familjes.   Ajo banonte në kodër Kamëz me familjen e saj, ndërsa nuk bëhen ende të ditura shkaqet që sollën vdekjen e saj.
Ish-kryeministri Sali berisha ka pasur një konsideratë e respekt të madh për motrën, ku është shprehur se “në familje ajo ishte mbretëresha”. “Por në familje ajo ishte mbretëresha dhe nëna që vigjilonte me angazhimin total se mos po ndodh ndryshe dhe ndryshe nuk mund të ndodhte”, ka deklaruar në një emision televiziv, ish-kryeministri Sali Berisha.