Nard Ndoka paralajmeron shkarkimin e Shemsi “Termetit” per deklaratat e bera

Shkruan ne Facebook Nard Ndoka, deputet dhe kryetar i PDK-se: “Rama nuk po merret me zjarret që shkrumbojnë vendin, sepse asnjë socialist nuk ja kërkoi në dëgjesat e tij “pas pilafit”! ‘Zero shqetesim për zjarret’; i rezulton Fugës në raportin përfundimtar përmbledhës! Zjarret po trillohen nga Premçi, pritet shkarkimi i tij për panik, ndaj deklarata e tij për tërmet është normale!”, perfundon deputeti i Shkodres. /ShkodraWeb/