Rama shperndan foto te ushtareve “te dalluar” ne fikjen e zjarreve

Shkruan ne Facebook kryeministri Edi Rama, lidhur me punen qe po behet per shuarjen e zjarreve: “Ushtar i I, Vangjeli Limallari 20 vjeç dhe Ushtar i I, Ornela Shaba  22 vjeç; dy ndër shumë heronjtë e këtyre ditëve të vështira përballjesh me zjarret, në kushte klimaterike asfiksuese Mirënjohje për ta dhe respekt për punën e tyre në shërbim të vendit?”- shkruan Rama. /ShkodraWeb/