Kryeministri Rama jep lajmin e mire per shqiptaret per celjen e fondit gjigant

Kryeministri Edi Rama ka dhene premtimin e bujshem per te gjithe shqiptaret. Ne nje postim ne Facebook shefi i qeverise ka thene se do ti hapet rruge alokimit te fondit 1 miliarde dollare per rindertimin e vendit. Rama shkruan: “RRUGA E ARBËRIT ÇEL PROGRAMIN 1 MILIARDË PER RINDËRTIM! Drejt finalizimit një proçes i stërzgjatur në vite që do të kurorëzohet, siç është premtuar brenda vjeshtës me nisjen e punimeve.
Është çelur dje procedura finale për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e Rrugës së Arbrit, me një vlerë prej 33,6 mld lekë të reja. Ofertat do të priten deri në dt 2 tetor 2017 dhe komisioni do të shpallë fituesin brenda 60 ditëve nga data e mbylljes së ofertës.” /ShkodraWeb/