MINUTA E FUNDIT – Përplasen tre automjete në dalje të qytetit, dëmtohen 6 persona, disa rëndë…

Një aksident masiv është regjistruar në dalje të Pogradecit, në afërsi të tunelit Panoramik. Si pasojë e përplasjes së tre makinave janë lënduar gjashtë persona, disa prej tyre të dëmtuar rëndë.


Si pasojë e aksidentit u bllokua rruga për disa momente, ndërsa policia ka shkruar në vendin e ngjarjes dhe është duke punuar për zbardhjen e plotë të shkaqeve të aksidentit.


[AL] REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. ME NJË KLIKIM NË KËTO REKLAMA, NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

[EN] ADVERTISEMENTS ON THIS PAGE ARE THE ONLY SOURCE TO GUARANTEE THE INDEPENDENCE, IMPARTIALITY AND PROFESSIONALISM OF THIS MEDIA. WITH A CLICK ON THESE ADVERTISEMENTS, GIVE US A VALUABLE SUPPORT! THANK YOU!


loading...
Fibank Albania