MOTI – Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme, e martë 21 janar 2020…

Sipas MeteoAlb, parashikimi i motit mbi vendin tonë për ditën e sotme- e martë 21 janar 2020 dhe ditën e neserme- e merkurë 22 janar 2020, do të paraqitet si në grafikën që mund të ndiqni më poshtë: