Mesazhi prekes i pedagogut per studentin e vrare…

Shkruan  ne Facebook Arben Malaj, rektor i universitetit ku studionte studenti 22- vjecar i vrare me thike pas nje zenke banale: “Te dashur kolege, kemi marr nje lajm trondites Dje eshte vrare ne menyre tragjike studenti yne i fakulteti te drejtesise Marvi Mihali,. Me shpirtin e vrare nga ky lajm trondites, stafi akademik dhe studentet e Luarasit ndodhemi sot prane prinderve, miqve dhe kolegeve te Marvit. Zoti ju dhente force dhe kurajo prinderve te tij! U prehte ne paqe Marvi yne i dashur.. Arbeni”, shkruan Rektori i Universiteti “Luarasi”. /ShkodraWeb/