LIVE/ Zevendeskryeministrja shkodrane Senida Mesi, fjala e pare ne Kuvend

Zevendeskryeministrja shkodrane Senida Mesi, ka mbajtur fjalen e pare ne Kuvendin e Shqiperise. Ajo ka felendaruar per besimin qe i eshte dhene nga shkodranet por edhe Edi Rama. Ajo ka bere me pas nje panaorame te impenjimeve qe ka marre persiper ne kuader te qeverise. /ShkodraWeb/

ERTV Live ?: Sot në Kuvend – Debati për Programin dhe Qeverinë e Re. Fjala e Senida Mesit, zëvendëskryeministre

Pubblicato da Edi Rama su Martedì 12 settembre 2017