LETER NE REDAKSI/ ‘Librat kushtojne shume, duhet te leme nje muaj femijet pa buke…’

Te henen nis zyrtarisht viti i ri shkollor ne Shqiperi. Familjet shqiptare duhet te blejne librat dhe pajisjes shkollore per femijet e tyre. Por vecanarisht eshte e veshtire per familjet me shume femije. Ne ShkodraWeb ka mberritur nje leter, te cilen po e percjellim me psohte, por duke ruajtur anonimatin. Kostoja e librave eshte aq e larte, sa duhet te leme nje muaj femijet pa ushqim per t’ia blere, thuhet ne kete leter. Por ashtu, femijet nuk pronohen ne shkolle dhe mesuesit qe thyejne urdhrin pushohen nga puna. Per me shume, lexoni vete ate cfare shkruan qytetari, i cili me ironi i quan “Disa kuriozitete interesante”. /ShkodraWeb/