Kush janë gratë më pak të lumtura sipas shenjave të horoskopit…?

Gratë nuk janë kurrë të lumtura, por ka disa që janë veçanërisht të prirura për të qenë të pakënaqura. Është një tipar i karakterit të natyrshëm që nga lindja. Gratë më pak të lumtura të Zodiakut:

1-Gaforrja

Gaforrja është në krye të listës së grave më pak të lumtura në Zodiakut. Gratë e kësaj shenje duket se kanë frikë nga lumturia, pasi gjithmonë janë të gatshme të gjejë një problem për çdo zgjidhje. Gratë e Gaforres kanë tendencë të kenë ndjenja dhe mendime negative. Edhe kur janë me fat ato fillimisht janë të lumtura, por pas disa çastesh i sheh të dyshojnë se ajo nuk do të zgjasë. Gratë e lindura nën shenjën e Gaforres janë gjithmonë negative, fataliste dhe të shqetësuara, gjë që shkatërron lumturinë e tyre. Më pas ato tentojnë të mundojnë të tjerët me problemet e tyre dhe për këtë arsye minojnë lumturinë e të tjerëve.

2-Bricjapi

Bricjapi është i dyti në renditjen e grave më pak të lumtura në Zodiakut. Gratë e lindura nën shenjën e Bricjapit kryesisht kanë një qëndrim të ftohtë dhe pesimist, ato zor se gëzohen ndonjëherë, madje edhe kur lumturia troket në derën e tyre, ato e perceptojnë atë si diçka momentale dhe që nuk do të zgjasë.

3-Peshorja

Peshorja është e treta në renditjen e grave më pak të lumtura në Zodiakut. Gratë e lindura në shenjën e Peshores merren me shumë probleme dhe anashkalojnë lumturinë e tyre. Shumë emocionuese, gratë e shenjës së Peshores shqetësohen gjithmonë për diçka: çfarë mendojnë dhe thonë të tjerët për të, të bëjnë gabime, të gjykojnë të tjerët. Kjo i bën ato nervoze, të vetëdijshme, me ankth dhe gjithmonë të stresuara në vend që të jenë të lumtura dhe të qeta. Një zhgënjim i vogël mund t’i bëjë gratë e kësaj shenje të zhyten në trishtim më të thellë.

4-Peshqit

Peshqit janë në vendin e katërt në renditjen e grave më pak të lumtura në Zodiakut. Gratë e shenjës së Peshqve vuajnë shumë për sa i përket ndjenjave. Ato kërkojnë partnerin ideal që i përgjigjet një stereotipi romantik, por në mënyrë të pashmangshme lidhen me të parin që kalon në mënyrë që të mos mbeten vetëm, duke shpresuar ndërkohë që Princi i Kaltër të vijë t’i shpëtojë. Kjo domosdoshmërisht i çon ato në një ekzistencë të pakënaqur.

5-Virgjëresha

Në vendin e pestë në renditjen e grave më pak të lumtura të Zodiakut gjejmë Virgjëreshën. Shumë të arsyeshme, gratë e kësaj shenje mendojnë shumë dhe e mbushin kokën me probleme dhe pista që i pengojnë ato të ndihen të lumtura edhe për gjëra të vogla.

6-Akrepi

Në vendin e gjashtë është Akrepi ai që mbyll renditjen e grave më pak të lumtura të Zodiakut. Gratë e kësaj shenje janë shumë të zëna me përfitimin e tyre personal, me qëllime hákmàrrjeje dhe duke u krijuar dëme të tjerëve për të qenë të lumtura. Ato që janë të lumtura gëzohen për veten dhe për të tjerët, nuk e humbin kohën pas ligësisë. /Revista Psikologji/