“Koha të mendojmë për fëmijët, të rinjtë, për të ardhmen e tyre”, Bardh Spahia takim me gra e vajza të Rusit

Shkruan në Facebook Bardh Spahia, kandidat për deputet i PD- së Shkodër: Një takim miqësor me gratë dhe vajzat e rajonit 2 në Shkoder, në lagjen Rus.

Diskutuam për situatën aktuale në vend, rritjen e papunësisë, mungesën e investimeve, emigrimin e të rinjve.


Sot është koha të mendojmë për fëmijët, për të rinjtë, për të ardhmen e tyre, për zhvillim ekonomik, për punësim, për afrim me BE-në. Këto realizohen duke mbështetur programin e Partisë Demokratike.

© ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Channel