Kisha Katolike meshe pershpirtjeje per ish- ambasadorin ne Vatikan

Kisha Katolike ne Shkoder mban nje meshe pershpirtjeje per ish- ambasadorin shqiptar ne Vatikan Rrok Logu. Mesha mbahet ne Kishen Franceskane ne qytetin e Shkodres. Rrok Logu u nda nga jeta para dy diteve ne moshe te re 55- vjecare krejt papritur. Rrok Logu u lind ne Shkoder, u shkollua per inxhinieri dhe ishte ambasador i Shqiperise ne Seline e shenjte deri me 2 nentor 2013. /ShkodraWeb/