Keshilltari bashkiak distancohet nga LSI, paralajmeron padi per shpifje

Përditësimi i fundit I Last update
Keshilltari Bashkiak i LSI-se ne Tirane, Agim Kraja, i cili u akuzua se shiti voten, ka shperndare nje deklarate per mediat ne te cilen thuhet: “Distancohem nga deklarata e kolegëve që bojkotuan dje mbledhjen. Bojkoti nuk i shërben qëllimit tonë për t’i shërbyer Tiranës. Deklaratat për gjoja korruptim janë pa kuptim dhe pa asnjë bazë dhe do jetë objekt i një padie penale për shpifje në gjykatën e Tiranës. Në këto kushte distancohem nga LSI i bindur që do e kuptojnë që bojkoti i këshillit nuk çon asgjëkund. Respekt për bashkëpunimin në këto vite me çdo drejtues dhe anëtar të kësaj partie. Do vazhdoj kontributin tim në Këshillin Bashkiak të Tiranës dhe në politikë gjithmonë në interes të qytetarëve larg interesave partiake”,- deklaroi Kraja./ShkodraWeb/

 ABCOM ║ VODAFONE