Nishani rrefen “sherrin” me djalin e gruan: Kur babi te mos jete President…

Ish-Presidenti Nishani ka treguar në një intervistë për “Arena” në Ora News vështirësitë e tij të punës si kryetar shteti. Ai ka ndarë një episod që ka ndodhur në familjen e tij, kur djali ishte vetëm 18 vjeç. Nishani tha se aty e ndjeu kufizimet që i shkaktonte detyra, sidomos familjes. “Para dy a tri vitesh, djali në atë kohë 18 vjeç. Kuptohet një 18-vjecar adoleshent, afishon në FB një foto në Vjenë me një makinë BMW të shokut të tij që jeton atje, anëtar i familjes Libohova. Dhe menjëherë u sulmua. Mediat po shkruanin djali i Presidentit me makinë luksoze. Ime shoqe e merr në telefon dhe i thotë që ta heqë dhe të mos nxjerrë mjete që s’janë të tijat. Djali menjëherë e hoqi. E fshiu. U mërzit shumë. Ime shoqe i thotë se sa kohë babi është president nuk ka të drejtë të postojë në rrjetet sociale gjëra të tilla. Përgjigja e tij ishte: Kur babi të mos jetë më President unë s’do jem më 18 vjeç”, tha Nishani.