“Hipotekat”, Vasili sulm Rames: Po demaskon pa meshire deshtimin e qeverisjes se tij

Shkruan ne Facebook Petrit Vasili, ish- kryetar i LSI: Kryeministri ka qenë në emigracion për katër vjet. Tani u kthye dhe po njihet me Atdheun dhe qeverisjen e dështuar të kryeministrit Rama. Ka të drejtë në fakt Kryeministri që është mërzitur sepse kryeministri Rama s’ka zënë punë me dorë, por vetëm muhabete ka bërë. Ndaj punë të mbarë kryeministrit të sapo kthyer në Shqipëri, që po demaskon pa mëshirë dështimin e padëgjuar të kryeministrit Rama./ShkodraWeb/