Galaxy A5 dhe A7 vijnë me skaner të gishtërinjve

Tashmë dihet se çfarë hardueri gjendet në brendësi të telefonit Galaxy A5 (2018). Raportimet e fundit sugjerojnë se dizajni i përgjithshëm i telefonave të serisë 2018 A është i fokusuar në Galaxy A5 dhe A7. Pajisjet do të kenë sensor për skanimin e gishtërinjve nën kamerë. Po ashtu, seria A e telefonave do të ketë edhe tastierën Bixby. Samsung sjell opsionin që tastiera të pamundësohet nëse këtë e dëshiron përdoruesi. Dizajni i anës së përparme tregon për Infinity Display, që nuk është i pazakonshëm, pasi që seria A zakonisht një vit pas serisë S merr funksionin premium. /balkanweb/